Bruidsstyling

GEFELICITEERD MET JULLIE VOORGENOMEN HUWELIJK!

Je trouwdag is een speciale dag, je staat in het middelpunt van de belangstelling en het spreekt voor zich dat je er dan stralend uit wilt zien. Op je trouwdag kun je zowel je bruidsmake-up als je bruidskapsel door mij laten verzorgen.

Proefsessie

De proefsessie plannen we maximaal 6 weken voor je trouwdag. Ik kom bij je thuis, of desgewenst op een andere locatie. Tijdens de proefsessie kunnen we met elkaar kennis maken en bespreken we uitgebreid wat je wensen zijn en wat het best bij je past. Daarbij houden we uiteraard ook rekening met je jurk, sieraden en het bruidsboeket, zodat het geheel goed met elkaar overeenstemt. Ik maak foto’s en een zgn. face chart, zodat ik er op je trouwdag voor kan zorgen dat je make-up en/of kapsel er exact uit ziet zoals is afgesproken. Ik vind het erg belangrijk dat je na de proefsessie het gevoel hebt: “Met mijn haar en make-up gaat het helemaal goed komen op mijn trouwdag!”.

Bruidsmake-up

De professionele producten waar ik mee werk zorgen er voor dat je make-up er de hele dag perfect uit blijft zien. Daarnaast werk ik altijd met een primer en een fixeerspray.

Fotograaf Germán Villafane (http://www.villadinamica.com)

Bruidskapsel

Ook je bruidskapsel kun je door mij laten verzorgen. Van nonchalant, hip tot klassiek, er zijn veel mogelijkheden. Indien je dat wenst maak ik je kapsel met clip-in extenstions en/of extra vulling. De clip-in extensions hoef je niet zelf aan te schaffen, maar zijn bij mij te huur. Ook voor het kapsel spreekt het voor zich dat het de hele dag mooi en goed blijft zitten.

Mogelijkheden

Wil je je moeder, zus, vriendin of iemand anders ook mooi laten verzorgen voor je trouwdag? Dit behoort  tot de mogelijkheden. Mocht je in de loop van je trouwdag een zgn. ‘touch-up’ willen, dan kunnen we dat vooraf bespreken. Ik kom dan op een door jou gewenst tijdstip langs om de make-up bij te werken of wat zwaarder aan te zetten. Of misschien wil je wel een heel andere look voor je avondfeest.

Na het maken van een afspraak voor de proefsessie ontvang je een bevestiging en aanvullende informatie om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je proefsessie en trouwdag.

Ik kijk er naar uit om er aan bij te dragen dat je trouwdag een onvergetelijke dag wordt!

 

 

De bruidskapselcursussen heb ik gevolgd bij Baron Academy (www.baronacademy.nl).

 

 


© 2018  Niets van deze site mag worden gekopieerd (foto’s, teksten, enz.) zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Blush Visagie (Diana Damen).  *  KvK Utrecht 30229735

Privacyverklaring